PANTHEON


Poslovno informacioni sistem Pantheon namijenjen je kompletnoj automatizaciji poslovanja trgovinskih, uslužnih i proizvodnih preduzeća, institucija, knjigovodstvenih agencija, samostalnih radnji i ugostiteljskih objekata. Paket obuhvata operativne poslove firme (front office), odakle se obradom podataka automatski dobijaju knjigovodstveni izvještaji (back office), kao i veliki broj izvještaja neophodnih za upravljanje poslovanjem (head office). Pouzdanost, sveobuhvatnost, jednostavnost rada, zaštita podataka sa kontrolom prava pristupa, mogućnost korisnika da samostalno prilagodjava paket zakonskim izmjenama, razmjena podataka izmedu baza na različitim lokacijama i mnoge druge prednosti, su razlog što je Pantheon postao osnovni alat za upravljanje poslovanjem kod više hiljada korisnika.
Prednost Pantheon-a je, prije svega kvalitet, te dobro organizovana mreža distributera i servisera, što otvara mogućcnost da postane najrasprostarnjeniji i najprodavaniji softver u zemlji i regionu. Sadržajanost i kompleksnost programskog paketa Pantheon moze da zadovolji sve zahtjeve korisnika jer korisnik pored sveobuhvatnosti , uz malo angazovanje moze jako brzo da nauči da radi i da u kompletnosti iskoristi potencijal softvera.
Pantheon je predstavljen u 5 osnovnih varijanti. Verzije su namijenjene različitim preduzećima, te su i cijene primjerene istom. Takode je moguće, u skladu sa radom i razvojem preduzeća, nadograditi postojeću verziju Pantheona. Šta podržavaju verzije Pantheona?
Sve cijene važe za 1 korisnika. U cijenu nije uračunata implementacija. Cijene su izražene bez PDV-a.

PANTHEON LX
je najmanja verzija PANTHEON-a, namijenjena samostalnim poduzetnicima i onim, koji nemaju interno računovodstvo. Sadrći sve što treba samostalni poduzetnik za brz početak uspješne karijere.

Cijena 99 EUR + PDV

PANTXEON LT (Light)
je najmanja verzija Pantheona, sa kojim mozete započeti svoje poslovanje. Sadrži sve što je potrebno za vođenje malog preduzeća na uspješan i ekonomičan nacin.
Pantheon LT sve što Vam je potrebno za start-up preduzece.

Cijena 299 EUR + PDV  

PANTXEON SE (Small Enterprise)
je namijenjen manjim i srednje velikim preduzećima, koja žele softwerski podržati svoje poslovne procese. Ona sadrži blagajničko poslovanje, računovodstvo i finansije, kadrove, plate, kao i jednostavnu porizvodnju. Pantheon SE sadrži sve potrebne funkcionalnosti za Vaš posao. Za specificne funkcionalnosti brinu rješenja Datalab razvojnih partnera, temeljena na razvojnom okruženju Datalab ARES.
Pantheon SE je moćan sistem sa širokim spektrom korisnickih funkcija.

Cijena 899 EUR + PDV
 
PANTXEON ME (Medium Enterprise)
je za preduzeća koja imaju potrebe za veoma moćnim poslovnim informacionim sistemom. ME podržava sve procese u kompaniji, od robnog poslovanja, računovodstva i finansija, kadrove, plate ili jednostavnu proizvodnju, ali s dodatnim funkcionalnostima i brine se za međunarodno poslovanje, kao i za poslovne analitike za viši menadzment.
Unatoč mogućnosti i funkcionalnostima koje korisniku nudi ME Pantheon, još uvijek je dostupan po povoljnim cijenama. Dodatna prednost je podrška za korisnika, počevši od vlastite implementacije sistema.
Pantheon ME opremljen sa direktorskim sistemom, prilagođen internacionalnim trzištima.
 
Cijena 999 EUR + PDV

PANTXEON MF Pantheon ™ MF
je poslovno-informacioni sistem za velika proizvodna preduzeća. On podržava sve procese u kompaniji, od računovodstva, područja ljudskih resursa preko razvijenih potreba proizvodnje te dodatnih poslovnih funkcionalnosti za efektivno planiranje, za uspješno vođenje i analiziranje proizvodnje.
Mnoge proizvodnje imaju specificne procese i posebne zahtjeve. Zbog toga postoji open source sistem ARES, kojim se Pantheon MF naknadno prilagodi preduzeću. Dodatna širinu optimalnog poslovanja pružaju Datalab nadogradnje razvojnih partnera, kao i direktorska Analitika ZEUS.
Korisnici Pantheon MF također imaju maksimalnu podršku i pomoć od strane Datalab-a i partnera.
Cijena 1499 EUR + PDV

DRUGI DODACI ZA PANTHEON
Chronos - Program za izračunavanje troškova
Otos - Paket za sinhronizaciju baza podataka
DocuMentor - Dodatak za objavljivanje dokumentacije

Cijene i funkcionalnost opširnije.

Licenca Blue Soft

Licenca

Kontakt

Telefon: 051/251-016
Email: prodaja@sampros.com
Webshop: www.sampros.com/webshop/

Novice Cerovića 7
78 000 Banja Luka
RS, BiH