FISKALNA KASA EXPERT


Smiley face

FISKALNA KASA EXPERT je portabilna kasa sa vanjskim GPRS modemom, integrisanim displejima za kupca i prodavača i jednim printerskim mehanizmom. Štampa na dvije trake. Opremljen je baterijom tako da može da radi i bez vanjskog napajanja. GPRS terminal se spaja kao vanjski uređaj.Ovaj uređaj je perfektan za korisnike koji žele malen i kompaktan uređaj, koji ne zauzima puno mjesta. Zahvaljujući lakoći rukovanja i brzom radu može biti implementiran u svaki prodajni prostor. Po potrebi može vodito stanja robe na objektu. Može odštampati trenutne zalihe roba.

EKSKLUZIVNO: EXPERT ima prostor za stavljanje SD memorijske kartice. Kartica služi za prenos podataka u i iz kase. Pomoću SD kartice mogu se upisati nove šifre roba u kasu, ili pripremiti nove cijene i sl. Tokom rada EXPERT može svaki račun istovremeno sa štampom snimiti i na SD karticu. Na kraju smjene EXPERT može snimiti kompletan robni izvještaj o prometu smjene (šifre, količine, iznos). Tu karticu lako onda iskoristite da prenese promet direktno u vaše knjigovodstvo.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Brzo i tiho štampanje - lako umetanje papira
Grafički logo na računu
Broj artikala: 7100
Odjeljenja: 50
Prodavaca: 20
Poreskih stopa: 4
Šifrovani pristup operativnim režimima
Obračun kusura
Praćenje prodajnih količina u kg, kom, lit
Tipova plaćanja: 4
Barcode standardi:EAN8, EAN13, UPC-A, UPC-E

Režimi rada: maloprodaja kasa

Tastatura: 29 tastera
3 x RS232 komunikacioni portovi za vezu sa vagom, barkodom i PC
Linijski termalni printer - 70mm/sek - 2 trake 28mm, 18 karaktera svaka
16 slovni displej za prodavača
Alfanumerički displej za kupca
Napajanje: Adapter AC 220V / DC 12V/2A
Temperaturni opseg -20 - 45 C
Dimenzije 220 / 105 / 7 mm
Težina: ispod 0.495 kg

Rad sa SD karticom - omogućava lako i automatsko upisivanje podataka o prometu na karticu, nakon čega se lako može prenijeti u bilo koje knjigovodstvo kao dnevni pazar - promet robe. Osim toga omogućava da na jednom mjestu pripremite izmjene / dodavanje novih šifri roba koje se onda putem kartice ubacuju u kasu. Za rad ovog programa treba vam SD card čitač i jedna SD kartica. Iskopirajte sadržaj zip fajla na karticu i pokrenite EXE - to je to. Omogućen je export/import iz Excela.

Licenca Blue Soft

Licenca

Kontakt

Telefon: 051/251-016
Email: prodaja@sampros.com
Webshop: www.sampros.com/webshop/

Novice Cerovića 7
78 000 Banja Luka
RS, BiH